Viikon valtuutettu

Jasmin Hamid

Jasmin Hamid (s. 1984) on kaupunginvaltuutettu, konsernijaoston varapuheenjohtaja ja Vantaan Energian hallituksen jäsen. Jasmin asuu perheineen Kalasatamassa.

“Olen koulutukseltani näyttelijä ja näyttelemisen lisäksi työskentelen monipuolisesti media-alalla. Perheeseemme kuuluu yksivuotias poika, jonka kanssa puuhailu on maailman parasta! Harrastan mökkeilyä ja liikuntaa, sekä osakesijoittamista.

Unelmien Helsingissä arki on helppoa. Päiväkodit ovat lähellä ja varhaiskasvatus laadukasta. Palvelut löytyvät läheltä ja julkinen liikenne vie sujuvasti töihin ja harrastuksiin. Vaikka kaupunki on tiivis, löytyy ympäri Helsinkiä riittävästi viheralueita ja tilaa virkistymiseen.

Politiikassa minulle on tärkeintä se, että asioihin voi vaikuttaa. Vaikutusmahdollisuuksien tarve koskee niin valtuutettuja kuin kaupunkilaisia. Hierarkian on oltava matalaa ja asioista on puhuttava ymmärrettävästi.

Lähdin mukaan politiikkaan, koska halusin olla mukana tekemässä Helsingistä entistä parempaa paikkaa asua ja vierailla. Mielestäni olemme onnistuneet. Helsinki on aivan ihana ja toimiva kaupunki!”