Osallistu

Tule mukaan tekemään vihreämpää Helsinkiä!

Tervetuloa mukaan Helsingin Vihreisiin eli HeViin! Helsingin Vihreiden toiminnassa voit olla mukana monin tavoin.

Jäseneksi voit liittyä täällä – jäsenmaksulla tuet työtä vihreämmän Helsingin eteen. Kun liityt jäseneksemme, liityt samalla johonkin vihreään yhdistykseen. Yhdistyksistä voit lukea lisää täältä ja valita omasi.

Järjestämme säännöllisesti tapahtumia, joista ilmoitamme tapahtumakalenterissamme. Tarjolla on muun muassa Uusien iltoja, jotka on tarkoitettu kaikille vihreästä toiminnasta kiinnostuneille ja vastikään mukaan tulleille. Olet koska tahansa tervetullut osallistumaan!

Jos poliittinen keskustelu saa sinut syttymään, suosittelemme liittymistä jäsenillemme tarkoitettuun Helsingin Vihreiden keskusteluryhmään Facebookissa. Myös tarvittaessa koottaviin työryhmiimme kannattaa hakea mukaan.

Helsingin Vihreiden uutiskirjeen voit tilata tästä. Kokoamme kuukausittain lähetettävään kirjeeseen ajankohtaiset vihreät kuntapolitiikan kuulumiset ja menovinkit Helsingistä. Lisäksi voit seurata meitä Facebookissa ja Instagramissa. Myös helsinkiläisiä vihreitä kaupunginvaltuutettuja kannattaa laittaa someseurantaan, jos kuulumiset kuntapolitiikasta kiinnostavat.

Haluaisitko saada vihreitä viestintävinkkejä ja auttaa levittämään vihreää viestiä sosiaalisessa mediassa? Liity matalan kynnyksen Vihreisiin somejoukkoihin! Somejoukot on yksisuuntainen Signal-ryhmä, johon laitetaan tiedoksi esimerkiksi toiveita jakaa ajankohtaisia somepostauksia, vinkkejä osallistua somekeskusteluihin ja avunpyyntöjä. Ryhmään tulee viestejä max. muutaman kerran viikossa (hektisimpään vaaliaikaan kenties useammin). Liity mukaan Signal-ryhmään täältä.

Kaupunginvaltuuston lisäksi me Vihreät vaikutamme päätöksentekoon Helsingissä lukuisten luottamuspaikkojen kautta, esimerkiksi lautakunnissa ja niiden jaostoissa. Jos luottamuspaikka jossain kaupungin toimielimessä kiinnostaa, kannattaa seurata jäsentiedotuslistaamme, jossa ilmoitamme kesken valtuustokauden hakuun tulevista luottamuspaikoista. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Ota yhteyttä Helsingin Vihreiden toimistoon hevi@vihreat.fi.