Helsingin Vihreät avaa eduskuntavaalien katukampanjan keskiviikkona 15.3. klo 15 alkaen Narinkkatorilla Kampissa. Narinkkatorin vihreä vaalikontti toimii katukampanjan tukikohtana 15.3.–1.4. Katukampanjan avajaisissa pitää puheen Vihreiden puheenjohtaja, ympäristö- ja ilmastoministeri ja eduskuntavaaliehdokas Maria Ohisalo. Tarjolla Narinkkatorin vaalikontilla on myös linssikeittoa, kahvia ja teetä.

Paikalla katukampanjan avajaisissa ovat tavattavissa ainakin eduskuntavaaliehdokkaamme Riina Bhatia, Kaapo Haapanen, Mari Holopainen ja Coel Thomas. Narinkkatorin vaalikontilla on ohjelmaa päivittäin vaalipäivään saakka. Vaalikontilla järjestetään muun muassa Pekka Haaviston keskustelutilaisuus rauhasta ja ihmisoikeuksista 23.3. ja Alviina Alametsän mielenterveystapahtuma 31.3.

Keskiviikkona 15.3. kierroksensa aloittaa myös vihreä vaalivaunu, joka kiertää ympäri Helsinkiä aina vaalipäivään saakka. Vaalivaunun pysähdyksillä on tarjolla kahvia ja tavattavissa vihreitä ehdokkaita. Vaalivaunun pysähdysaikataulu löytyy osoitteesta: bit.ly/vaunukiertue23

Helsingin Vihreiden vaalitavoitteisiin voi kokonaisuudessaan tutustua täällä: https://www.helsinginvihreat.fi/eduskuntavaaliteesit/

Helsingin Vihreillä on eduskuntavaaleissa 23 ehdokasta. Vaalipäivä on 2.4.2023 ja ennakkoäänestys kotimaassa 22.3.–28.3.

Lisätietoja:
Sara Sipilä, Helsingin Vihreiden toiminnanjohtaja ja kampanjapäällikkö
sara.sipila@vihreat.fi, 045 6793 107

Salla Merikukka, Helsingin Vihreiden puheenjohtaja
salla.merikukka@gmail.com, 040 5278 518