Vihreät on nimennyt Helsingissä täyden ehdokaslistan eli 23 ehdokasta kevään eduskuntavaaleihin. 

“Lähdemme eduskuntavaaleihin monipuolisella ja todella korkeatasoisella listalla”, iloitsee Helsingin Vihreiden puheenjohtaja Salla Merikukka. “Erityisen iloinen olen nuorten osuudesta listallamme, joka on nuorten väestöllistä osuutta suurempi. Tämä on demokratian kannalta tärkeää, sillä nuoret ovat ainoa ikäryhmä, joka on politiikassa aliedustettu.”

“Haluan kiittää erityisesti kampanjatyöryhmäämme huolellisesta työstä listan kokoamisessa sekä jokaista ehdokasta itsensä likoon laittamisesta”, Merikukka toteaa ja kutsuu samalla helsinkiläiset mukaan vihreään kampanjaan. “Tekemistä riittää niin kaduilla kuin somessakin.”

Vihreiden listalla ehdolla ovat Susanna Airola, Alviina Alametsä, Riina Bhatia, Fatim Diarra, Kaapo Haapanen, Pekka Haavisto, Atte Harjanne, Mari Holopainen, Shawn Huff, Kasper Kivistö, Tuuli Kousa, Jonni Lehtiranta, Minna Lindgren, Nina Miettinen, Johanna Nuorteva, Maria Ohisalo, Bicca Olin, Amanda Pasanen, Oula Silvennoinen, Kasper Strömman, Coel Thomas, Reetta Vanhanen ja Ozan Yanar. Ehdokkaisiin voi tutustua verkkosivujen ehdokasgalleriassa.

Eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 2.4.2023.

Lisätiedot:
Helsingin Vihreiden puheenjohtaja Salla Merikukka, puh. 040 527 8518
Toiminnanjohtaja ja kampanjapäällikkö Sara Sipilä, puh. 045 6793 107

Tule mukaan tekemään vihreiden vaalikampanjaa Helsingissä!