Tule mukaan vaalikampanjoimaan

Eduskuntavaalit 2023 – yhdessä teemme vihreän vaalivoiton!

Viimeisen neljän vuoden aikana olemme asettaneet Suomen tielle kohti hiilineutraaliutta, tehneet koulutuksen kunnianpalautuksen ja muuttaneet perhevapaat yhdenvertaisiksi. Paljon on kuitenkin edelleen tehtävää. Työn on jatkuttava myös seuraavalla eduskuntakaudella 2023–2027, jotta voimme yhdessä rakentaa turvallista ja elinvoimaista Suomea, jossa jokainen pidetään mukana.

Eduskuntavaalit käydään 2.4.2023 ja haluamme sinut mukaan tekemään vihreää vaalivoittoa! Kaikkia tarvitaan: voit valita juuri sinulle sopivan tavan tulla mukaan.

Liity eduskuntavaaliehdokkaan kampanjatiimiin

Voit ilmoittautua valitsemasi helsinkiläisen eduskuntavaaliehdokkaan tukiryhmään täällä.

Vihreät ehdokkaat tarvitsevat paljon tukijoukkoja oman kampanjoinnin tueksi. Tukiryhmäläiset ovat ehdokkaalle valtava voimavara, joiden kanssa voi ryhmästä ja ehdokkaasta riippuen sparrata poliittisia sisältöjä ja vaalikonevastauksia, suunnitella viestintää, järjestää tapahtumia ja jakaa esitteitä. Monenlaista osaamista tarvitaan!

Järjestä vihreää toimintaa asuinalueellasi

Kurkkaa täältä oman asuinalueesi vihreä yhdistys ja liity mukaan täällä.

Eri puolilla Helsinkiä asukkaille ja äänestäjille näkyminen on ehdottoman tärkeää. Järjestäisitkö kaupunginosasi asukkaille osana vaalikampanjaa vihreän laskiaisriehan, virtuaalisen asuinalueen kaavaesittelyn tai keväisen pyörähuoltotapahtuman? Helsingin Vihreiden jäsenyhdistykset vastaavat vihreästä toiminnasta eri puolilla Helsinkiä ja niiden toimintaan voi koska tahansa tulla mukaan.

Tule mukaan some- ja katukampanjoimaan

Ilmoittaudu Helsingin Vihreiden vaalivapaaehtoiseksi täällä.

Vapaaehtoisenamme autat Vihreiden vaalikampanjan näkyvyyden kasvattamisessa somessa ja katukuvassa. Voit jakaa vaaleihin liittyviä somepostauksiamme, jakaa vaalilehtisiä kaupungilla ja postiluukkuihin tai päivystää vaalikontilla Helsingin Narinkkatorilla maalis-huhtikuussa 2023.

Seuraa ja jaa vihreitä sisältöjä somessa

Seuraa Helsingin Vihreitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä, ja tykkää ja jaa sisältöjä.

Sosiaalisen median merkitys on noussut vaaleista toisiin ja siellä näkyminen ja kuuluminen on tärkeämpää kuin koskaan. Tykkäämällä ja jakamalla eteenpäin Helsingin Vihreiden sisältöjä autat viemään vihreää viestiä eteenpäin.

Tervetuloa mukaan – kaikkia tarvitaan!

Jäikö sinulle kysyttävää? Ole yhteydessä Helsingin Vihreiden järjestöasiantuntija Aleksi Nenoseen: aleksi.nenonen@vihreat.fi, puh. 040 185 2212.