Tule tekemään kanssamme vihreämpää Helsinkiä! Helsingin Vihreät etsii työntekijää työskentelemään jäsenyhdistysten, tapahtumien ja vaalikampanjoinnin parissa

Oletko vapaaehtoistoiminnasta ja tapahtumista innostuva tekijätyyppi? Haluatko päästä kehittämään vihreää yhteisöä? Motivoidutko työstä paremman maailman eteen? Tule tekemään kanssamme vihreämpää Helsinkiä!

Helsingin Vihreät hakee nyt järjestöasiantuntijaa vastaamaan Helsingin vihreän yhteisön strategisesta kehittämisestä, jäsenjärjestöjen tukemisesta ja piirijärjestön omien tapahtumien tuottamisesta. Lisäksi järjestöasiantuntija osallistuu vaalikampanjoiden, kuten kevään 2023 eduskuntavaalien, tekemiseen. Työssä on eduksi, jos olet ideoinnista pitävä, oma-aloitteinen ja sinulla on taito kohdata ja innostaa ihmisiä.

Helsingin Vihreillä on järjestöasiantuntijan lisäksi kaksi vakituista työntekijää; toiminnanjohtaja sekä politiikan ja viestinnän asiantuntija sekä määräaikainen vaalityöntekijä eduskuntavaaleihin saakka. Helsingin Vihreiden työntekijänä pääset lisäksi osaksi laajempaa vihreää työyhteisöä, johon kuuluu työntekijöitä puolueesta, muista piirijärjestöistä sekä vihreistä liitoista.

Järjestöasiantuntijan työhön kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työn pääasiallinen suorituspaikka on Etu-Töölössä Vihreiden vastikään remontoidulla puoluetoimistolla. Etätöitä voi halutessaan tehdä parina päivänä viikossa.

Edellytämme järjestöasiantuntijalta:

  • kokemusta yhdistys- tai vapaaehtoistoiminnan, projektinhallinnan, tapahtumatuotannon tai vaalityön parista
  • soveltuvaa koulutusta
  • yhteistyökykyä ja intoa työskennellä vihreiden aktiivien, yhdistysten ja ehdokkaiden kanssa
  • paineensietokykyä, organisointitaitoja ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • mahdollisuutta työskennellä toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • vihreää arvomaailmaa

 

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Järjestöasiantuntijan palkka on 3218 € / kk sekä mahdolliset kokemuslisät aiemmasta työkokemuksesta Vihreissä. Tarjoamme kannustavan ja iloisen työyhteisön, jossa on mahdollisuus kehittyä, oppia uutta ja seurata vihreää politiikkaa lähietäisyydeltä.

Hakemus ja ansioluettelo pyydetään lähettämään pdf-tiedostoina tiistaihin 27.9.2022 klo 23.59 mennessä osoitteeseen hevi-rekry@vihreat.fi. Haastattelut järjestetään tiistaina 4.10.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Helsingin Vihreiden puheenjohtaja Outi Lindqvist 040 544 6652 (soittoajat: pe 23.9. klo 16–18, su 25.9. klo 13–15)
Helsingin Vihreiden järjestöasiantuntija Julia Kurki 040 185 2212 (soittoajat: pe 23.9.klo 8.30–9.30 ja ma 26.9. klo 15–16)

Vihreät rakentavat Helsingistä kansainvälistä pääkaupunkia, joka on edelläkävijä ilmastonmuutoksen torjunnassa, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet ja jossa kaupungin ainutlaatuinen ympäristö säilyy seuraaville sukupolville. Helsingin Vihreät ry on Vihreiden jäsenmäärältään yksi suurimmista piirijärjestöistä. Helsingin Vihreisiin kuuluu 13 jäsenjärjestöä. Vihreillä on Helsingissä kuusi kansanedustajaa ja 18 kaupunginvaltuutettua.