Helsingin Vihreiden yhdistyksen kokous hyväksyi Helsingin Vihreiden kaikkien aikojen ensimmäisen järjestöstrategian 16.6.2022. Järjestöstrategia kaudelle 2022–2025 ohjaa Helsingin Vihreät ry:n ja sen jäsenyhdistysten toimintaa. ⁣

Strategia sisältää mission, vision, arvot, tavoitteet ja mittarit. Strategiasta on tulossa syksyllä visuaalinen esitys verkkosivuille.

Kyseessä ei ole poliittinen tavoitepaperi, vaan Helsingin Vihreiden poliittiset tavoitteet määritellään muun muassa erillisessä kuntavaaliohjelmassa ja puolueen ohjelmapapereissa.⁣

Järjestöstrategia tehtiin yhdessä sidosryhmien kuten jäsenyhdistysten ja vihreän valtuustoryhmän kanssa. Jäsenistö sai kommentoida strategialuonnosta toukokuussa. Kiitos jokaiselle ensimmäisen järjestöstrategin tekemiseen osallistuneelle!

Lisätiedot:
Helsingin Vihreiden toiminnanjohtaja ja kampanjapäällikkö Emma Mikkilä, puh. 045 125 2541