Miltä kestävän arjen pitäisi näyttää Helsingissä? Millaisten palveluiden pitäisi olla helsinkiläisten saatavilla, jotta ekologinen elämäntapa olisi mahdollisimman saavutettava? Mikä tekee Helsingin lähiluonnosta erityisen ja miten se turvataan? Millaisia ratkaisuja voisimme käyttää edistääksemme mahdollisimman kestävää rakentamista Helsingissä ja sen lähialueilla?

Helsingin Vihreä Seura järjestää ensimmäisen Mahdollisuuksien Helsinki -tapahtuman teemalla “Vihreä ja vehreä mahdollisuuksien Helsinki” 14. maaliskuuta klo 18–20 Moko Café Sörnäisissä (Vilhonvuorenkatu 11). Mukana keskustelemassa on vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Amanda Pasanen ja kansanedustaja Maria Ohisalo.

Kyseessä on Helsingin Vihreiden tapahtumasarja, joka tuo yhteen vihreät poliitikot ja helsinkiläiset. Tarkoituksena on pohtia yhdessä, millaisia mahdollisuuksia Helsinki tarjoaa ja mihin tulevaisuuden politiikka pitäisi suunnata.

Facebook-tapahtumaan >>