Helsingin Osuuskauppa Elannon edustajiston vaaleissa 10.–22.4.2024 valitaan 60-jäseninen edustajisto sekä edustajiston varajäsenet neljäksi vuodeksi. Edustajisto käyttää asiakasomistajille kuuluvaa ylintä päätösvaltaa.

Edustajisto muun muassa päättää osuuskaupan säännöistä, vahvistaa edellisen vuoden tilinpäätöksen ja päättää ylijäämän käytöstä sekä valitsee hallintoneuvoston jäsenet ja tilintarkastajat. Lisäksi edustajiston jäsenet voivat tehdä hallitukselle aloitteita osuuskaupan toimialaan liittyvistä asioista.

Vaalikelpoisia vaaleissa ovat ne osuuskauppojen jäsenet, jotka ovat täyttäneet vaaleihin mennessä 18 vuotta. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi ja maksaa jäsenmaksusi 31.12.2023 mennessä ollaksesi vaalikelpoinen. Rinnakkaisjäsenyys ei riitä vaalikelpoisuuteen.

Lähde ehdolle vihreiden listalle HOK-Elannon vaaleissa!

Voit kertoa kiinnostuksestasi vaaleihin alla tämän linkin kautta löytyvällä lomakkeella. Lomakkeen täyttäminen ei vielä velvoita mihinkään.