Helsingin Vihreiden syyskokouksessa 2.12.2023 julkistettu vihreiden visio tulevaisuuden Helsingistä kiteytyy otsikossa “Vihreiden Helsinki on mahdollisuuksien kaupunki”. 

Vision suuntaviivoja pääsivät ideoimaan Helsingin Vihreiden jäsenet. “Lähiluonto, lasten ja nuorten tulevaisuus, yhdenvertaisuus ja kestävän elämän mahdollisuudet nousivat heidän kommenteissaan erityisen paljon esiin”, kertoo visiotyötä vetänyt Matti Lehto.

”Kuten visio kiteyttää, me Vihreät rakennamme Helsinkiä, jossa jokaisen on mahdollista elää omannäköistään elämää. Helsingistä tekee rakastettavan juuri tämä mahdollisuuksien moninaisuus. Täällä tasapainossa ovat sekä luonto että rakennettu ympäristö kuin myös työ ja vapaa-aika”, Helsingin Vihreiden puheenjohtaja Salla Merikukka sanoo.

Helsinki-visiota työstettiin osallistavasti syksyn 2023 aikana.

Lisätiedot:
Matti Lehto, Helsingin Vihreiden hallituksen jäsen, mjh.lehto@gmail.com
Salla Merikukka, Helsingin Vihreiden puheenjohtaja, salla.merikukka@gmail.com