Helsingin Vihreiden yhdistyksen kokous 2.12. valitsi Salla Merikukan jatkokaudelle piiri- ja kunnallisjärjestön puheenjohtajana vuodelle 2024.

”Olen iloinen jatkokaudesta Helsingin Vihreiden johdossa ja kiitän jäseniä luottamuksesta! Ensi vuoden aikana aloitamme täyteen ja laadultaan korkeaan listaan tähtäävän ehdokasasettelun vuoden 2025 kuntavaaleja varten, teemme timanttisen kovan vaalistrategian ja kampanjasuunnitelman sekä rohkeasti ja kestävästi eteenpäin katsovan vaaliohjelman”, Salla Merikukka kertoo.

Helsingin Vihreillä on kuntavaaleissa paljon puolustettavana. Vaaleihin valmistautuminen vaatii myös järjestötyön kehittämistä.

“Menetimme kevään eduskuntavaaleissa eteenkin Helsingissä kannatusta merkittävästi, ja tällä on vaikutuksensa myös käytettävissä oleviin vaaliresursseihin. Onnistuaksemme kuntavaaleissa meidän tuleekin kehittää myös järjestö- ja jäsentyötämme niin, että se tukee vaalikampanjointia parhaalla mahdollisella tavalla. Tarvitsemme koko Helsingin Vihreiden yhteisön osaamisen käyttöön – potentiaalia on valtavasti, ja uusi nousu Helsingissä on Vihreille todellakin mahdollinen”, Merikukka muistuttaa.

Salla Merikukka työskentelee nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa viestintäpäällikkönä. Merikukalla on kattava kokemus vihreistä, ja Helsingin Vihreiden puheenjohtajan tehtävän lisäksi hän kuuluu Vihreiden puoluehallitukseen sekä toimii Helsingin seurakuntayhtymän kirkkovaltuutettuna.

Helsingin Vihreiden hallituksen jäseniksi vuodelle 2024 valittiin Arto Härkönen, Matti Lehto, Laura Luoto, Venla Monter, Petri Parrukoski, Sonja Raitamäki, Jonna Rättyä, Sara Sipilä ja Hannele Tallqvist. 

Lisätietoja:
Helsingin Vihreiden puheenjohtaja 2024 Salla Merikukka, puh. 040 527 8518