Tervetuloa vihreään uusien iltaan! Järjestämme erityisesti uusille vihreistä kiinnostuneille matalan kynnyksen tapahtuman torstaina 7.9. klo 18–20 Kalliolan Setlementtitalon aulassa (Sturenkatu 11). Pääset tutustumaan vihreään toimintaan ja tyyppeihin!

Mukana illassa on mm. europarlamentaarikko Ville Niinistö – muut puhujat julkistamme myöhemmin. Illan aikana kuullaan tiivistyksiä vihreästä politiikasta ja toki myös miten vihreään toimintaan pääsee mukaan!

Uusien iltaan ovat tervetulleita kaikki vihreistä kiinnostuneet ja jo toiminnassa mukana olevat. Paikalla on myös jäsenyhdistysten edustajia, joilta pääsee kyselemään yhdistyksen tarjoamasta toiminnasta.

Tapahtuma on esteetön ja siellä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätiedot tapahtumasta: Anna Hyödynmaa, anna.hyodynmaa@vihreat.fi, 040 754 3313