Helsingin Vihreiden eduskuntavaalikampanjaan on rekrytoitu kuusi vaaliavustajina on aloittanut kuusi henkilöä: Taru Aitola, Matti Ikonen, Pyry Järvinen, Zahra Karimy, Kristian Keinänen ja Mihkali Pennanen.

“Vihreät ehdokkaat ja yhdistykset ovat jo kovaa vauhtia käynnistämässä katukampanjointia. Kuusi vaaliavustajaamme täydentävät osaamisellaan ja innokkuudellaan kampanjatiimiämme upealla tavalla”, iloitsee Helsingin Vihreiden toiminnanjohtaja ja kampanjapäällikkö Sara Sipilä.

Vaaliavustajat työskentelevät erityisesti Helsingin vihreän katukampanjan ja sosiaalisen median kampanjan parissa 1.3.–5.4. Kolme vaaliavustajaa työskentelee suoraan Helsingin Vihreiden kattokampanjassa, loput puolestaan Helsingin Vihreiden Naisten, Kallion seudun ja Länsi-Helsingin Vihreiden sekä Etelä-Helsingin Vihreiden kampanjoissa.

Helsingin Vihreiden toimistolla työskentelevät lisäksi politiikan ja viestinnän asiantuntija Anna Hyödynmaa, järjestöasiantuntija Aleksi Nenonen sekä vaalityöntekijät Anni Mylläri ja Nelli Nevala.

Lisätietoja:
Sara Sipilä, puh. 045 679 3107, sara.sipila@vihreat.fi