Etsimme Helsingin Vihreisiin toiminnanjohtajan sijaista vanhempainvapaan ajalle 1.1.—30.11.2023. Toiminnanjohtaja toimii myös Helsingin Vihreiden kampanjapäällikkönä.

Helsingin Vihreät on Vihreiden suurimpia piirijärjestöjä. Helsingin Vihreillä on 13 jäsenyhdistystä, joihin kuuluu noin 2000 henkilöjäsentä. Vihreillä on Helsingissä 18 kaupunginvaltuutettua ja 6 kansanedustajaa.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu piirijärjestön operatiivisen toiminnan johtaminen, esihenkilötyö, sekä talouden ja hallinnon suunnittelu, seuranta ja raportointi hallitukselle. Toiminnanjohtaja valmistelee piirihallituksen kokoukset puheenjohtajan kanssa ja toimii kokousten sihteerinä. Kampanjapäällikön tehtävään kuuluu myös vaalikampanjoiden suunnittelu ja toimeenpano yhdessä hallituksen, kampanjatyöryhmän ja muiden työntekijöiden kanssa. Tehtävässä korostuvat kevään 2023 eduskuntavaalit.

Edellytämme:

 • kokemusta järjestötoiminnasta 
 • näyttöä projektien johtamisesta ja organisointitaidoista
 • näyttöä ongelmanratkaisutaidoista, paineensietokyvystä ja priorisointitaidoista
 • ymmärrystä taloushallinnosta
 • vihreää arvomaailmaa
 • soveltuvaa koulutusta
 • mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa arki-iltaisin ja satunnaisesti myös viikonloppuisin
 • suomen kielen taitoa.

 

Toivomme myös:

 • esihenkilökokemusta
 • kokemusta vaalikampanjoinnista
 • ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Helsingin Vihreiden työntekijöihin kuuluu tällä hetkellä lisäksi järjestöasiantuntija ja politiikan ja viestinnän asiantuntija, sekä määräaikainen vaalityöntekijä eduskuntavaalikampanjan ajan. Lisäksi toiminnanjohtaja tekee aktiivista yhteistyötä muun muassa puoluetoimiston muun väen, Helsingin Vihreiden hallituksen ja kampanjatyöryhmän, poliittisten luottamushenkilöiden ja vaaliehdokkaiden kanssa.

Toiminnanjohtajan työaika on 37,5 tuntia viikossa. Palkka on Helsingin Vihreiden palkkajärjestelmän mukainen 3 522,98 €. Peruspalkan lisäksi maksamme kokemuslisiä aiemmasta työkokemuksesta Vihreissä. Ensimmäinen kokemuslisä maksetaan kahden vuoden palveluksen jälkeen ja seuraavat aina kahden vuoden välein. Yksi kokemuslisä on 2,5 % peruspalkasta. Toivomme hakijoiksi eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työsuhde on vanhempainvapaan sijaisuus, ja se sijoittuu ajalle 1.1.—30.11.2023. Työn aloitusajankohdasta voidaan tarpeen mukaan sopia valittavan henkilön kanssa erikseen. Työn pääasiallinen suorituspaikka on Vihreiden puoluetoimistolla Etu-Töölössä. Etätöitä voi halutessaan tehdä noin parina päivänä viikossa.

Hae paikkaa viimeistään tiistaina 6.12.2022. Hakuaikaa on jatkettu 18.12. saakka. Hae paikkaa lähettämällä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen hevi-rekry@vihreat.fi. Otsikoi viestisi “toiminnanjohtajan sijainen”. Haastateltaviin henkilöihin olemme erikseen yhteydessä.

Lisätietoja antaa:
Helsingin Vihreiden toiminnanjohtaja Kati Lommi, puh. +358 45 1252 541 (soittoajat: ma 28.11. klo 15-17, pe 2.12. klo 14-16)