Oletko kiinnostunut vihreydestä? Haluaisitko olla mukana ensi vuoden eduskuntavaalikampanjoinnissa jollain tavalla? Vai oletko juuri maksanut jäsenmaksun ja nyt janoat kiihkeästi tietoa, millä vihreällä areenalla voisit käydä leiskuvaa poliittista keskustelua? Uusien ilta on juuri sinulle! Mukaan voit ilmoittautua täällä.

Illan aikana kerromme, millaisia tapahtumia ja toimintaa puolueessa ja sen piirijärjestössä Helsingin Vihreissä on tarjolla ja miten pääset halutessasi mukaan vaikuttamaan vihreään politiikkaan sekä tekemään eduskuntavaaleja 2023. Syksyn 2022 Uusien illassa on mukana myös puolueen puheenjohtaja, ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo.

Tapahtuma on avoin kaikille vihreästä toiminnasta kiinnostuneille eikä edellytä Vihreiden jäsenyyttä – päinvastoin uteliaisuus toimintaamme kohtaan riittää.

Uusien ilta järjestetään torstaina 15.9. klo 18-20 Vihreän liiton puoluetoimistolla Töölössä, osoitteessa Mannerheimintie 15b A, 4. krs. Löydät meidät siis aivan Oopperatalon vierestä, hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrelta.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tämän lomakkeen kautta

Lisätiedot tapahtumasta Helsingin Vihreiden järjestöasiantuntijalta:

Julia Kurki
julia.kurki@vihreat.fi
puh. 040 185 2212