Tervetuloa Itä-Helsingin Vihreiden järjestämään lintuiltaan Marjaniemen siirtolapuutarhan kerhotilalle keskiviikkona 11.5.2022 klo 18 alkaen. Illan aluksi valtuutettu Amanda Pasanen kertoo aloitteesta tehdä Helsingistä Euroopan lintukaupunki. Tämän jälkeen pääsemme tutustumaan ja tunnistamaan puutarha-alueen sekä läheisen metsän ja Strömsinlahden lintulajeja illan isännän ja lintuharrastaja Matti Tainan opastuksella.

Kerhotila on esteetön, mutta valitettavasti retki ei sitä ole.

Bussi 82 tuo perille niin Herttoniemestä kuin Itäkeskuksestakin. Pyörällä ja autolla paikalle pääsee parhaiten Tulisuontien puolelta. Opastettu kävely tapahtumaan jalkaisin tuleville lähtee Itäkeskuksen Tallinnan aukiolta metroaseman sisäänkäynnin luota klo 17.30. Lisätietoa retkestä löydät Itä-Helsingin Vihreiden Facebook-sivulta.