Tervetuloa kuuntelemaan, kysymään ja keskustelemaan kaupunkipolitiikasta Helsingin Vihreiden uuteen tapahtumaan torstaina 2.6. klo 18-19.30! Ensimmäisellä Kaupunkipolitiikan kyselytunnilla teemana on kaupunkiluonto ja mukana aiheesta alustamassa ja keskustelemassa ovat kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki ja valtuutettu, kaupunkiympäristölautakunnan jäsen Amanda Pasanen. Tapahtuma on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille.

Kaupunkipolitiikan kyselytunti järjestetään Helsingin keskustassa, Robert’s Coffee Jugendissa (Pohjoisesplanadi 19). Osallistujille on tarjolla kahvia ja teetä, minkä lisäksi kahvilan tiskiltä voi omakustanteisesti noutaa syötävää, jos nälkä yllättää.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Lisätiedot tapahtumasta:
Julia Kurki
Helsingin Vihreiden järjestöasiantuntija
julia.kurki@vihreat.fi / puh. 0401852212