Helsingin Vihreät valitsi syyskokouksessaan 14.12. Outi Lindqvistin jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana vuonna 2022.

– Jatkan tehtävässä innostuneena ja motivoituneena. Haluan, että Helsingin Vihreät on yhdistys, jossa saa aidosti harrastaa politiikkaa. Tulevana vuonna jatkamme hyvin alkanutta jäsenistön ja valtuustoryhmän välisen yhteistyön kehittämistä, jotta jokainen pääsee halutessaan vaikuttamaan Helsingin politiikkaan entistä helpommin, Lindqvist kertoo.

Oulunkylässä asuva Lindqvist ja työskentelee valtiolla digitaalisen kehityksen parissa. Lindqvist on toiminut Helsingin Vihreiden puheenjohtajana vuonna 2021 ja hallituksen jäsenenä vuosina 2019–2020. Hän on toiminut myös Pohjois-Helsingin Vihreiden puheenjohtajana.

– Kevään 2023 eduskuntavaalien valmistelu alkaa myös heti vuoden alussa. Ensimmäiset ehdokkaat valitaan jo ennen kesälomia, joten vuodesta on tulossa työntäyteinen, Lindqvist summaa.

Hallituksen jäseniksi vuodelle 2022 valittiin Mojibur Doftori, Jussi Junni, Risto Karinkanta, Katri Myllykoski, Akseli Rouvari, Oula Silvennoinen, Sara Takala, Coel Thomas ja Hannu Tuominen.

Lisätietoja:
Outi Lindqvist, puh. 040 544 6652
Toiminnanjohtaja Emma Mikkilä, puh. 045 125 2541