Helsingin Vihreiden vaalityöntekijänä on aloittanut 29.10.2020 Anni Mylläri. Vaalityöntekijänä Mylläri työskentelee kevään 2021 kuntavaaleihin liittyvien tehtävien parissa.

“Upeaa päästä tekemään vihreää vaalivoittoa Helsingissä! Erityisesti odotan ehdokkaiden ja äänestäjien tapaamista, ja sen kuulemista, mitä vihreä Helsinki eri ihmisille merkitsee. Vaalit ovat ihmisen parasta aikaa, niin kuin sanonta kuuluu, ja toivonkin, että tämä viesti välittyy niin ehdokkaille kuin äänestäjille talven ja kevään aikana”, Mylläri kertoo.

Aikaisemmin Mylläri on toiminut Turun vihreiden nuorten toiminnanjohtajana ja vapaaehtoisena monissa vaalityöryhmissä. Hän on valtio-opin opinnoissaan suuntautunut poliittiseen järjestelmään ja tutkinut ehdokkaiden tukiryhmiä kandidaatin tutkielmassaan.

“Olen iloinen että saimme Annin töihin Helsingin Vihreisiin. Annin koulutustausta ja aiempi kokemus vaalityössä auttavat meitä Helsingin vihreän vaalivoiton rakentamisessa. Vaalityöntekijän rekrytointi on osa kampanjastrategiaa, jolla varmistetaan henkilöresurssien riittävyys toimistolla”, toteaa Helsingin Vihreiden toiminnanjohtaja ja kampanjapäällikkö Emma Mikkilä.

Helsingin Vihreiden toimistolla työskentelevät lisäksi politiikan ja viestinnän asiantuntija Anna Hyödynmaa ja järjestöasiantuntija Julia Kurki.

Lisätietoja:
Anni Mylläri, 040 620 9059, anni.myllari@vihreat.fi
Emma Mikkilä, 045 125 2541, emma.mikkila@vihreat.fi