Vihreiden kaupunginvaltuutettu ja konsernijaoston varapuheenjohtaja Jasmin Hamid on nimetty Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka) hallituksen puheenjohtajaksi.

–Otan hallituksen puheenjohtajan tehtävän vastaan suurella innolla ja kiitollisena luottamuksesta. Hekalla on merkittävä tehtävä kohtuuhintaisen ja laadukkaan asumisen tarjoamisessa Helsingissä. On tärkeää, että että kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja on tarjolla ympäri Helsinkiä, Hamid sanoo.

Jasmin Hamid on 36-vuotias toisen kauden vihreiden helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu, konsernijaoston varapuheenjohtaja sekä Vantaan Energian hallituksen jäsen. Hamid nimettiin Hekan hallituksen puheenjohtajaksi yhtiökokouksessa 6.5. ja uusi hallitus kokoontuu ensimmäisen kerran 27.5.

–Syksyllä saavutamme jo 50 000 vuokra-asunnon rajan. Uusien asuntojen rakentamisen ohella huolehdimme vanhemman rakennuskannan kunnosta ja parannamme energiatehokkuutta peruskorjausten yhteydessä. On ollut ilo huomata, että Hekan asukastyytyväisyys on korkea, toteaa Hamid.

Helsingin kaupungin asunnot on Suomen suurin vuokranantaja, jonka lähes 50 000 asunnossa asuu yli 92 000 helsinkiläistä. Aiemmin Hekan puheenjohtajana on toiminut apulaispormestari Anni Sinnemäki.

Lisätietoja:
Jasmin Hamid, puh. 044 090 9012