Helsingin Vihreä valtuustoryhmä valitsi 4.7. lisää henkilöitä luottamustehtäviin. Kaupunginhallituksen jäseniksi valittiin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäen lisäksi valtuustoryhmän puheenjohtaja Reetta Vanhanen ja valtuutetut Tuomas Rantanen ja Johanna Nuorteva.

Kaupunkiympäristölautakuntaan valittiin apulaispormestarin lisäksi jäseniksi valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Amanda Pasanen ja Otso Kivekäs. Ympäristö- ja lupajaostoa puheenjohtaa Saana Rossi.

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan varapuheenjohtajaksi valittiin Emma Kari, jäseniksi Ozan Yanar ja Jussi Chydenius. Lautakunnan suomenkielistä jaostoa puheenjohtamaan valittiin Ozan Yanar. Sosiaali- ja terveyslautakuntaan valittiin Kati Juva, Minna Lindgren ja Oula Silvennoinen.

Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakuntaan valittiin Outi Alanko-Kahiluoto, Shawn Huff ja Tuomas Tuomi-Nikula. Nuorisojaoston puheenjohtajaksi valittiin Nina Miettinen. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunnan puheenjohtajan paikalle valtuustoryhmä valitsi Zahra Karimyn. 

Helen Oy:n hallituksen puheenjohtajana jatkaa Osmo Soininvaara. Kaupunkitila Oy:n puheenjohtajaksi valittiin Hannu Oskala ja HSL:n hallituksen varapuheenjohtajaksi Pekka Sauri. Helsingin tapahtumasäätiön varapuheenjohtajaksi valittiin Johanna Sydänmaa.

Lopulliset valinnat kaikkiin luottamuspaikkoihin päätetään valtuustoryhmän kokouksessa maanantaina 12.7. Vihreät tiedottaa kaikista luottamuspaikkavalinnoista tämän jälkeen.

Lisätietoja:

Reetta Vanhanen, valtuustoryhmän puheenjohtaja, puh: 044 570 7857