Helsingin Vihreät valitsi syyskokouksessaan 10.12. Outi Lindqvistin puheenjohtamaan yhdistystä vuonna 2021.

– Lähden todella innokkaana viemään Helsingin Vihreitä keväällä vaalivoittoon ja Helsingin suurimmaksi puolueeksi. Pääsen myös edistämään itselleni tärkeää asiaa eli vapaaehtoistyön kehittämistä, jotta se olisi kaikille innostavaa ja antoisaa. Vihreään kuntavaalivoittoon tarvitaan loistavien ehdokkaiden lisäksi innostuneita, sitoutuneita ja motivoituneita vapaaehtoisia, Lindqvist toteaa.

Outi Lindqvist asuu Oulunkylässä ja työskentelee valtiolla digitaalisen kehityksen parissa. Lindqvist on toiminut Helsingin Vihreiden hallituksessa vuosina 2019–2020 ja saman ajan puheenjohtanut myös Pohjois-Helsingin Vihreitä. Lisäksi Lindqvist toimii TalousVihreät ry:n varapuheenjohtajana.

– Minulle lähimpiä poliittisia teemoja ovat lähiluonnon säilyttäminen, talous, yhdenvertaisuus ja heikommassa asemassa olevien tukeminen. Lisäksi kansainvälisyys ja EU:n yhtenäisyys on minulle tärkeää.

Hallituksen jäseniksi vuodelle 2021 valittiin Leena Brandt, Katri Myllykoski, Alan Salehzadeh, Oula Silvennoinen, Ville Sinnemäki, Milja Suihko, Sara Takala, Oona Tchitcherin ja Coel Thomas.

Lisätietoja:
Outi Lindqvist, puh. 040 544 6652
Toiminnanjohtaja Emma Mikkilä, puh. 045 125 2541