Tule mukaan


 Lämpimästi tervetuloa mukaan vihreään toimintaan Helsingissä

Vaalit ovat politiikan parasta aikaa – tule siis ihmeessä mukaan vaalitalkoisiin! Tässä on listattuna viisi helppoa tapaa osallistua vihreään toimintaan Helsingissä:

1. LIITY EHDOKKAAN TUKIRYHMÄÄN
Kuntavaalit tehdään pitkälti meidän 127 hienon ehdokkaan ja heidän tukiryhmiensä voimin. Voit mennä mukaan yhden tai useamman ehdokkaan kampanjaan – tukiryhmistä löytyy
jokaiselle innokkaalle isompaa ja pienempää tekemistä! Ilmoittaudu mukaan tukiryhmään lomakkeella tai suoraan ehdokkaalle/kampanjapäällikölle!

2. ANNA AIKAA – TULE MUKAAN VAALITAPAHTUMIIN 
Vaalikontti Narinkkatorilla kaipaa vapaaehtoisia joka päivä keittämään kahvia, jakamaan flayereita ja pitämään hyvää kampanjafiilistä yllä!

Lisäksi ympäri Helsinkiä kiertävälle vaalivaunulle voi tulla kampanjoimaan ja auttamaan. Tsekkaa vaalikontin tapahtumat ja vaalivaunun pysähdyspaikat Helsingin Vihreiden tapahtumakalenterista tai FB-tapahtumasta ja tule paikalle – ennakkoilmoittautumisia ei vaadita!

Ennakkoäänestyksen alkaessa ke 29.3. ja  sen päättyessä ti 4.4. vallataan yhdessä asemat ja näytään sekä aamu- että iltapäiväliikenteessä. Nouda vaalimateriaalia vaikka vaalikontilta, pue jotain vihreää päällesi ja mene lähimmälle asemallesi aamu- tai iltapäiväruuhkan aikaan!

3. VIE VIHREÄÄ KUNTAVAALIVIESTIÄ ETEENPÄIN
Kerro kaverille, tykkää ja jaa viestiä meidän ehdokkaisiin ja vihreisiin vaalitapahtumiin liittyen
niin sosiaalisessa mediassa kuin ihan sosiaalisestikin. Kannusta
kavereita ja perheenjäseniä äänestämään – kerro, miksi se on tärkeää! Hyviä perusteluja löydät vaaliohjelmastamme.

4. TUE EHDOKKAITA LAHJOITUKSELLA
Vaalikampanjan tekeminen ja mainostaminen vaatii rahaa. Jokainen kymppi tulee tarpeeseen! Helsinkiläisten vihreiden ehdokkaiden lahjoituslinkit löydät täältä.

5. MERKITSE ÄÄNESTYSPÄIVÄT KALENTERIISI JA MUISTA ÄÄNESTÄÄ
Kuntavaalien ennakkoäänestys järjestetään 29.3.–4.4.2017 ja varsinainen vaalipäivä on 9.4.2017. Aina parempi, jos otat myös kaverisi mukaan äänestämään!

Vaalipäivän iltana jännitetään tuloksia yhdessä Tavastialla, olet lämpimästi tervetullut myös sinne – toivottavasti juhlitaan yhdessä vihreää vaalivoittoa!

Nyt tehdään yhdessä vihreistä Helsingin suurin puolue kuntavaaleissa 9.4.2017!

 

Close Comments