Timo Huhtamäki

Markkinapaikkajohtaja, Master of Business Administration, 34

Liberaali talouden tuntija

Lahjoita Timon kampanjaan!

Olen Timo Huhtamäki, 34-vuotias helsinkiläinen MBA, talousvihreä ja faaraokoiran omistaja. Samalla kiitollinen hyvinvointiyhteiskunnan kasvatti.

Uskon että ihmiset sydämessään haluavat eduskuntaan kunnollisia ja yhteistyökykyisiä ihmisiä, jotka pystyvät harkitsemaan asioita kokonaisvaltaisesti ja pitkällä tähtäimellä. Ihmisiä jotka ymmärtävät asioiden olevan monimutkaisia. Ihmisiä jotka huomaavat ympäröivän maailman muutoksen ja ymmärtävät sen asettamat vaatimukset Suomelle. Nykypolitiikka on usein kuin nyyttikestit. Mutta yksipuoliset. Nyyttikestien idean perustuessa siihen, että jokainen tuo mukanaan jotain. Mutta aivan liian monet poliitikot keskittyvät siihen, mitä nyyttikesteiltä voidaan itse syödä, sen sijaan että mietittäisiin mitä voisi tuoda mukanaan.

Arvoiltani olen liberaali. Näen yritysten roolin keskeisimpänä talouden ajurina — ja koulutus-, tutkimus- ja hyvinvointiyhteiskunnan sen tärkeimpänä edellytystekijänä ja samalla Suomen kilpailuedun ytimenä. Minulle vihreys tarkoittaa riippumattomuutta ja mahdollisuutta katsoa asioita kokonaisvaltaisesti — pitkällä tähtäimellä ja ilman eturyhmien vaikutusta.

Mitä osaamiseen tulee, niin olen suorittanut MBA-tutkinnon Turun Kauppakorkeakoulussa ja tällä hetkellä työskentelen johtajana norjalaisessa pörssiyhtiössä, Schibsted Media Groupissa, Suomen suosituimman markkinapaikan, Tori.fi:n, markkinapaikasta vastaavana johtajana. Ennen Toria olen toiminut markkinointijohtajana kasvispohjaisiin elintarvikkeisiin keskittyneessä Raisio-konsenissa, puutarha- ja ympäristötuoteyhtiö Biolan-ryhmässä ja globaalissa saunayhtiö Harvia Groupissa. Työuraa leimaavat siis talouden, viennin, digitalisaation ja kiertotalouden parissa työskentely.

Olen erityisen huolissani, miten Suomi kohtaa maailman kiihtyvän muutoksen ja hyödyntää kilpailuetunsa. Samalla tunnen suurta kiitollisuutta hyvinvointiyhteiskunnan suomista mahdollisuuksista. Haluan että Suomi onnistuu kohtaamaan maailman muutoksen ja säilyttämään hyvinvointiyhteiskunnan. Siksi pyrin tosissani eduskuntaan.

En anna vaalilupauksia. Ainoastaan sitoudun hyödyntämään täysimääräisesti arvomaailmani, saamani koulutuksen ja kokemuksen yhteisen hyvän eteen.

Suomi on uuden todellisuuden edessä. Maailma edessämme muuttuu kiihtyvällä vauhdilla. Opiskelijoina. Työntekijöinä. Internet-sukupolven vanhempina. Vähemmistöinä. Pienyrittäjinä. Globaaleina digiajan kuluttajina. Mutta miten kohtaamme tämän uuden maailman? Se on sinun päätöksesi.

Close Comments