Tapahtumat

Helsingin Vihreiden näyttävä katukampanja on käynnissä! Tarkista kalenterisi ja merkkaa sinne tärkeimmät katukampanjapäivät:

Koko Suomen kattava, vihreä bussikiertue starttaa lauantaina 16.3. Narinkkatorilta klo 11. Tavattavissa on kansanedustajia ja eduskuntavaaliehdokkaita. Tervetuloa mukaan starttaamaan bussikiertue ja katukampanja!

Kuntavaaleista tuttu Helsingin vihreä vaalivaunu kiertää tälläkin kertaa. Tule tapaamaan ehdokkaita, jakamaan esitteitä tai nauttimaan kupillinen keittoa tai kahvia, tervetuloa! Vaalivaunu kiertää Helsingissä lauantaista 23.3. alkaen.

Eduskuntavaalien alla pidämme myös perinteistä vaalikonttia Narinkkatorilla, keskiviikosta 27.3. alkaen. Tarjolla on kahvia ja hyvää vaalitunnelmaa. Vaalikontti on auki joka päivä vaaleihin asti, tervetuloa kampanjoimaan tai vain tervehtimään!

Ennakkoäänestyksen ensimmäisenä (3.4.) ja viimeisenä (9.4.) päivänä muistutetaan kaupunkilaisia äänestämisestä. Molempina päivinä järjestetään iso radanvaltaus metro- ja juna-asemilla. Tule mukaan jakamaan esitteitä ja varmistamaan vihreä vaalivoitto!

Lisätietoja kampanjaan osallistumisesta:
Emma Mikkilä,
Helsingin Vihreiden vaalipäällikkö,
emma.mikkila@vihreat.fi, 045-125 2541.

Close Comments