Liity vihreisiin

Vihreiden jäsenyys on kannanotto maailman menoon. Liittymällä jäseneksi olet mukana muuttamassa maailmaa ja puolustamassa ihmisarvoa, ympäristöä ja heikommassa asemassa olevia.

Vihreät ei ole vain poliittinen puolue: olemme liike, joka on yhtä vahva kuin sen jäsenistö. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Liity jäseneksi sähköisellä lomakkeella!

Maksamalla jäsenmaksun tuet työtämme paremman maailman puolesta.

Jäsenmaksu 2024: 48 €
Alennettu jäsenmaksu (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset): 18 €
Jäsenmaksu koskee aina kuluvaa kalenterivuotta.

Voit valita yhdistyksesi kuuden helsinkiläisen kaupunginosayhdistyksen joukosta, liittyä johonkin viidestä koko Helsingin kattavasta yhdistyksestä tai Brysselin Vihreisiin. Voit olla myös useamman yhdistyksen jäsen.

Jäsenenä pysyt ajan tasalla

Vihreiden jäsenenä saat sähköpostiisi jäsenkirjeen ja Helsingin Vihreiden jäsenenä uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa.

Vihreisiin liittymisen suurin syy oli huoli ilmastonmuutoksesta. Minulle on tärkeää myös puolustaa koulutusta, kulttuuria, yhdenvertaisuutta ja kaupunkisuunnittelua, jossa lähtökohtana ovat jalankulku, pyöräily ja joukkoliikenne.

Hanna Hannus

 

Ennen puolueeseen liittymistä tunsin vihreitä aktiivijäseniä, ja lopulta ystäväni kehoituksesta lähdin itsekin toimintaan mukaan. Jos kokee yhtään halua muuttaa maailmaa parempaan, reilumpaan suuntaan, ei tätä voi kuin suositella!

Kim Sorokin

Minulle tärkeitä asioita ovat lähiluonnon monimuotoisuus, lähimetsät, luonto. Samoin yhdenvertaisuus on minulle arvoista tärkein, ja tämä arvo on myös vihreille tärkeä. Puolueista vihreät on lähimpänä omaa arvomaailmaani, ja sen takia se on minun valintani.

Outi Lindqvist

Poliittinen aktiivisuus on kasvattanut ihmisenäkin, ei pelkästään järjestötoimijana. Olen saanut vihreänä aktiivina uudenlaista perspektiiviä elämään ja päässyt tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia erilaisten ihmisten kanssa.

Timofei Ulyanov