Lisää luottamushenkilöitä valittu: Kivekäs, Sinnemäki ja Hamid varapuheenjohtajiksi kaupunginhallitukseen sekä elinkeino- ja konsernijaostoihin

Vihreät kaupunginvaltuutetut valitsivat lisää ehdokkaita Helsingin luottamustehtäviin kokouksessaan viikonloppuna. Kaupunginhallituksen ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi esitetään valtuustoryhmän puheenjohtaja Otso Kivekästä. Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston varapuheenjohtajaksi Vihreät esittävät apulaispormestari Anni Sinnemäkeä ja muiksi jäseniksi apulaispormestari Sanna Vesikansaa ja kansanedustaja Ozan Yanaria. Kaupunginhallituksen konsernijaostoa varapuheenjohtaamaan esitetään kaupunginvaltuutettu Jasmin Hamidia. Jaoston toiseksi jäseneksi Vihreät esittää varakaupunginvaltuutettu Hannu Oskala.

Valtaosa vihreistä Helsingin luottamushenkilöistä on nyt valittu. Myös ylikunnallisten luottamustehtävien valinta on alkanut. Vihreät esittävät Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS:n hallitukseen kaupunginvaltuutettu Reetta Vanhasta ja HUS:n valtuuston puheenjohtajaksi varakaupunginvaltuutettu Suzan Ikävalkoa. Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n hallitukseen esitetään kaupunginvaltuutettu Atte Harjannetta ja varakaupunginvaltuutettu Amanda Pasasta.

Kaikki tähän mennessä tehdyt luottamuspaikkavalinnat löytyvät täältä.

Lisätietoja:
Otso Kivekäs, valtuustoryhmän puheenjohtaja
044 333 6338

Close Comments