“Ilmastotoimilla on kiire. Tavoitteemme hiilineutraalista Helsingistä on ohjattava jokaista vuotta ja talousarviota. Kunnianhimoisen päästövähennysohjelmamme jokainen toimenpide on toteutettava. Tämä ei ole helppoa mutta siitä huolimatta välttämätöntä. Ilmastoteot ja luonnon monimuotoisuuden turvaaminen ovat tekoja lastemme tulevaisuuden puolesta”, toteaa vihreän valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Reetta Vanhanen budjettiryhmäpuheessa.

Ilmastotoimien lisäksi lisäksi vihreiden budjettiryhmäpuheessa nostettiin esiin satsaukset lasten ja nuorten sosiaali- ja terveyspalveluihin ja koulutukseen sekä kaupunkilaisten lähiympäristön viihtyisyyden lisäämiseen.

”Helsingin seuraava vuosikymmen alkaa teoilla ilmaston, lasten ja tulevaisuuden puolesta”, tiivistää Reetta Vanhanen.
Lue koko ryhmäpuhe täältä.