Kuvassa vasemmalta: Fatim Diarra, Ozan Yanar, Jasmin Hamid ja Mikko Kiesiläinen.

Helsingin Vihreä valtuustoryhmä valitsi valitsi tänään 22.5. kokouksessaan uusia luottamushenkilöitä. Kaupunginhallituksen jäseneksi valittiin valtuutettu Ozan Yanar ja lisäksi valittiin neljä varajäsentä.

–Olen valtavan innoissani valtuustoryhmämme luottamuksesta nimityksestä kaupunginhallitukseen. Tulen tekemään siellä kaikkeni jotta löydämme keinoja, joilla parannetaan helsinkiläisten arkea entisestään, Yanar sanoo.

–Helsingin on oltava edelläkävijä muun muassa koulutukseen panostamisessa, ihmisten arjen palveluihin satsaamisessa ja ilmastonmuutoksen pysäyttämisessä.

Kaupunginhallituksen varajäseniksi valittiin valtuutettu Fatim Diarra ja varavaltuutetut Mikko Kiesiläinen ja Mikko Särelä. Valtuutettu Jasmin Hamid valittiin jatkamaan kaupunginhallituksen varajäsenenä.

Kaupunginhallituksen jäseninä jatkavat apulaispormestarit Anni Sinnemäki ja Sanna Vesikansa sekä vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Kaisa Hernberg.

Lisätietoja:
Ozan Yanar, puh. 044 275 8797
Anna Hyödynmaa, Vihreän valtuustoryhmän sihteeri, puh. 040 754 3313