Tule mukaan tekemään Vihreistä Helsingin suurin puolue! Helsingin Vihreät hakee neljää reipasta työntekijää toteuttamaan vihreää katukampanjaa yhdessä toimiston, vapaaehtoisten ja ehdokkaiden kanssa. Työvoimalle on tarvetta Narinkkatorilla sijaitsevalla kontilla, kaupunkia kiertävällä vaalivaunulla sekä muussa katukampanjoinnissa. Työaika sijoittuu maalis-huhtikuulle ja kaikki työtehtävät sisältävät ilta- ja viikonlopputyötä.

Hae perjantaihin 1.3.2019 klo 10 mennessä. Lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen hevi@vihreat.fi. Lähetä liitteet pdf-tiedostoina ja nimeä ne hakemus_etunimi_sukunimi ja cv_etunimi_sukunimi.

Haastattelut järjestetään ma-ti 4.-5.3.

Lisätietoja prosessista antaa Helsingin Vihreiden kampanjapäällikkö Minttu Massinen, minttu.massinen@vihreat.fi, 040 631 35 60 ja käytännön työstä vaalipäällikkö Emma Mikkilä, emma.mikkila@vihreat.fi, 045 125 2541.

***
KOLMEN VAALIAVUSTAJAN TIIMI
avustaa Helsingin Vihreiden eduskuntavaalikampanjan käytännön järjestelyissä.
Kolmen vaaliavustajan osalta työ alkaa maanantaina 11.3.2019. Maaliskuussa 11.-22.3. työaika on 15 h/vko, viimeiset kampanjaviikot 23.3.-16.4. työ on kokoaikainen. Palkkaus: 2400 e.

Vaaliavustajat tulevat työskentelemään kontilla ja täydentävänä työvoimana vaalivaunulla. He vastaavat vaalikontin päivystyksen koordinoinnista ja kontin kunnossapidosta vaalien alla. Tehtäviin kuuluu lähettinä ja kuskina toimimista sekä katukampanjoinnin, vaalitempausten ja tilaisuuksien järjestelyitä ja kampanjointia yhdessä ehdokkaiden ja vapaaehtoisten kanssa. Tehtävät sisältävät ilta- ja viikonlopputyötä.

Työnjako ja työvuorot sovitaan yhdessä valittujen kanssa.

Hakijoilta toivomme:
– reipasta asennetta ja oma-aloitteista otetta
– asiakaspalvelutaitoja
– aiempaa kokemusta kampanjoinnista
– vihreän politiikan tuntemusta
– Helsingin paikallistuntemusta
– mahdollisuutta joustaa työajoissa
Eduksi katsotaan:
– ajokortti

***
VAALIAVUSTAJA ETELÄ-HELSINKIIN
Vaaliavustaja koordinoi katukampanjointia Etelä-Helsingissä ja avustaa vaalivaunun pysähdyksillä alueella.
Vaaliavustaja vastaa telttakiertueen järjestelyistä. Tehtäviin kuuluu lähettinä ja kuskina toimimista sekä katukampanjoinnin, vaalitempausten ja tilaisuuksien järjestelyitä ja kampanjointia yhdessä ehdokkaiden ja vapaaehtoisten kanssa. Lähiesihenkilönä toimii Etelä-Helsingin Vihreiden edustaja.

Työ alkaa maanantaina 11.3. Työaika on maaliskuussa 15 h/vko, 1.-14.4. työ on kokoaikainen. Työ tapahtuu pääosin arkena, viikonlopputyöpäiviä ovat la 16.3. sekä su 14.4. Palkkaus: 2400 e.

Hakijalta toivomme:
– reipasta asennetta ja oma-aloitteista otetta
– Etelä-Helsingin paikallistuntemusta
– luotettavuutta
– asiakaspalvelutaitoja
– vihreän politiikan tuntemusta
Eduksi katsotaan:
– ajokortti
– aiempi kokemus kampanjoinnista