Helsingin Vihreät hakee
VAALITYÖNTEKIJÄÄ
Helsingin Vihreät ry on Vihreiden jäsenmäärältään suurin piirijärjestö. Helsingin Vihreisiin kuuluu 13 jäsenjärjestöä, joista kahdeksan on kaupunginosayhdistyksiä, neljä koko kaupungin kattavia yhdistyksiä ja yksi toimii Brysselissä asuvien vihreiden yhdistäjänä. Vihreillä on Helsingissä viisi kansanedustajaa ja 21 kaupunginvaltuutettua. Vihreät rakentavat Helsingistä kansainvälistä pääkaupunkia, joka on edelläkävijä ilmastonmuutoksen torjunnassa, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet ja jossa kaupungin ainutlaatuinen ympäristö säilyy seuraaville sukupolville.
Helsingin Vihreät hakee nyt määräaikaista vaalityöntekijää avustamaan vaalitoiminnassa ja kampanjoinnissa. Työ kattaa mahdollisesti pidettävät maakuntavaalit lokakuussa 2018, eduskuntavaalit huhtikuussa 2019 sekä europarlamenttivaalit toukokuussa 2019.
Vaalityöntekijä työskentelee Helsingin Vihreiden toiminnanjohtajan alaisuudessa ja vaalipäällikön apuna puoluetoimistolla Punavuoressa. Työhön kuuluu kampanjatilaisuuksia ympäri kaupunkia ja mahdollisesti puolueen tilaisuuksiin ja koulutuksiin osallistumisia myös Helsingin ulkopuolella.
Etsimämme vaalityöntekijä osaa sekä kirjata tarkasti tietoja taulukoihin että toteuttaa toritapahtumaan vihreän kampanjapisteen.
Edellytämme vaalityöntekijältä:
– kokemusta kampanja- tai järjestötoiminnasta
– yhteistyökykyä ja intoa työskennellä vihreiden vaaliehdokkaiden kanssa
– paineensietokykyä
– mahdollisuutta työskennellä toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin
– vihreää arvomaailmaa
Eduksi lasketaan ruotsin kielen taito ja kokemus sosiaalisen median sisällöntuotannosta.
Työsuhde on määräaikainen elokuusta 2018 kesäkuuhun 2019. Määräaikaisuuden perusteena on vaalikampanjoinnin projektiluonteisuus.
Vaalityöntekijän palkka on 2400 euroa kuukaudessa. Palkan lisäksi tarjoamme lounassetelit, näköalapaikan käytännön vaalikampanjointiin ja kannustavan työyhteisön.
Hakemukset ja ansioluettelo pyydetään lähettämään yhtenä pdf-tiedostona sunnuntaihin 13.5. mennessä osoitteella maaria.parry@vihreat.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 21.
Lisätietoja:
– toiminnanjohtaja Maaria Parry, puh. 040 754 3313 tai
maaria.parry@vihreat.fi
– vaalipäällikkö Emma Mikkilä, puh.  045 125 2541 tai
emma.mikkila@vihreat.fi
– puheenjohtaja Sami Halme, puh. 0400 420 799 tai
sami.halme@vihreat.fi